ListeningtotheLake

#Anarchist | Talking to myself | 生于忧患死于安乐

October 12-18, 2020

發布於
GOALS OF THIS WEEK:
1) Prelims
: Organize topics, decide booklist and send it at least to one prof
2) Paper: Finish TW paper
3) Teaching: lectures, sections, office hour, meeting, grading (nf#1, Oct 15th)
4) Recommendation Letter: Finish it
5) UNESCO Proofreading
重新整理:
计算每天工作了多少小时固然重要,但效率太低,计算出每日工作时数再长也是无意义的。因此重新整理了schedule,以任务为主轴,完成为目标,时间用来算效率。

1. Prelims:

1) Organize topics
2) send email to advisor for change member to Prof. A
3) decide book list and send it to advisor

2. Paper:

1) Lit: empirical studies in TW (frame, ideology), no study on two orgs, add previous part as ending
2) Case: briefly explain (borrow from Ind-Stu paper)
3) Method: Data (borrow from Ind-Stu paper) 
4) Method: Frames [7] (borrow from Ind-Stu paper) 
5) Method: Framing process (borrow from Ind-Stu paper) 
6) Method: Inter-coder (borrow from Ind-Stu paper) 
7) Results: (borrow from Ind-Stu paper)
8) Results: add new evidence (chronological)
9) Conclusion:   
10) Reference list:

3. Teaching: 26H

1) lectures [Tue: 9:30-10:45am, Thur midterm] = 1.5H
2) section prep [Mon: 9:30-10am, 3-5:30pm, 7:30-9:30pm, 11-11:30pm] = 5.5H
3) sections * 4 [Tue: 12-5pm] = 5H
4) office hour * 2 [Mon & Wed: 9-10am] + [Wed 1-1:30 appt] + [Thur 3:20-3:40]= 3H
5) meeting [Thur] = 1H
6) grading (nf#1, due on Oct 15th) [Mon 9:30-10am while in OH + ] = 10H

4. Recommendation Letter


5. UNESCO proofreading

check typos and sent to SH = 1.5H

Monday: [8H]
- Teaching
: 6H
- Paper
: 2H
9-10am: Teaching - OH - Grading (3 nf#1)
10am-12pm: Paper - recent studies on TW
3-5:30pm: Teaching - section prep
7:30-9:30pm: Teaching - section prep
11-11:30pm: Teaching - section prep

Tuesday: [7.5H]
- Teaching: 6.5H
- Paper
: 1H
9-9:30am: check emails & Teaching - send group activity sheet to students
9:30-10:45pm: Teaching - lecture
12-5pm: Teaching - sections
9-10pm: Paper
1) Lit: empirical studies in TW (frame, ideology), no study on two orgs, add previous part as ending --> finish

Wednesday: 9H
- Teaching: 6.5H
- Paper: 1H
- UNESCO: 1.5H
1-1:30am: UNESCO - proofreading = .5H
9-10am: Teaching - OH (while UNESCO 9-9:30am, student visiting 9:30-10:15am) = .5H + .5H
10:40-11:10am: UNESCO - proofreading - DONE! = .5H
11:30am-12pm: Paper - 2) Case: briefly explain (borrow from Ind-Stu paper) = .5H
1-1:30pm: Teaching - OH (student reserved) = .5H
1:30-2pm: Paper - Case = .5H
5-6pm: Teaching - Grading (4) = 1H
7-9pm: Teaching - Grading (15?) = 2H
10pm-12am: Teaching - Grading = 2H

Thursday:
- Teaching: 7H
9-12am: Teaching - finish all grading (including curve)
12-1pm: Teaching - meeting
3-4:30pm: Teaching - Grading (meeting with students 20min [S. L.]) [while laundering] - DONE!
4:30-6pm: Teaching - section prep

Friday:
- Paper: 1.5H
10:30-12pm: Paper - 2) Case
(+) 出门,太阳。
(-) 今天又感觉自己“焦虑”得很严重。

Weekdays: 33H [ave=6.6H]
Paper: 26H
Teaching: 5.5H
UNESCO: 1.5H
似乎还是没有办法把教课和研究做好平衡。我观察到的是,每次“卡壳”我都很容易会找各种其他事情转移对“卡壳”当下这件事实所产生的消极感受。
我想,接受此刻自己的情绪,无论多么得消极悲观。接受它,感受它,理解情绪就是会来,那它自然也会走。
Tomorrow is another day! 

Saturday:
Sunday:
没刻意记录时间。发现不记时间,压力会小一些。
两日都在写paper,完成了Case部分。

喜歡我的文章嗎?
別忘了給點支持與讚賞,讓我知道創作的路上有你陪伴。

看不過癮?

一鍵登入,即可加入全球最優質中文創作社區